juni 4, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Tips

Tips på festlokaler i Stockholm

Det finns flera anledningar till varför du kan vara i behov av att boka en festlokal i Stockholm. Det kan t.ex. vara så att du ska fira en riktigt stor och anmärkningsvärd födelsedag, men det kan också handla om en studentskiva, en bröllopsfest eller kanske en firmafest för företaget. I Stockholm finns det gott om riktigt bra och fina festlokaler du kan använda dig av – både med och utan helhetslösningar.

Utbudet av festlokaler i huvudstaden är helt klart stort. Det är inte bara restauranger som abonnerar ut sina lokaler för fester och tillställningar, utan även slott och andra stora byggnader där det finns vackra salar som många gånger erbjuder evenemang. Detta är även något du kan hitta i stugor såväl som i caféer eller i klassiska hyresgästlokaler i flerbostadshus.

Bästa festlokalerna i Stockholm

Ska du hitta en festlokal i Stockholm för en rolig tillställning? Då vill vi gärna hjälpa dig. Vi har rannsakat huvudstaden för att plocka ut de bästa festlokalerna för alla olika ändamål. Observera att vissa lokaler kräver att du som kund ska beställa mat och dryck från tillhörande restaurang, medan andra låter dig själv ta med den mat och dryck som du vill servera.

Restaurang Brazilia
På Restaurang Brazilia har du möjlighet att ta del av en mycket fin och ordentlig festvåning. Hit vänder sig företag för julbord och firmafester, men du kan också hyra festvåningen för privat bruk som bröllop eller student. Tack vare de mycket duktiga kockarna på restaurangen slipper du dessutom tänka på mat och dryck.

Du beställer bara det du vill servera och får sedan hjälp att hålla en helkväll i riktig festanda. Brazilia har lång erfarenhet av att anordna fester av detta slag och ser till att ta fram en skräddarsydd lösning just för er. På så sätt kan ni anpassa festen för era unika önskemål och behov.

Värdshuset Kräftan
På Värdshuset Kräftan kan du spendera en heldag eller kväll i den ljuvliga festvåningen. Den här lokalen har en mycket vacker utsikt över Brunnsviken med både vatten och ängar, samtidigt som god mat och dryck serveras i den rymliga lokalen.

Festvåningen är både ljus och luftig och erbjuder även en större utomhusyta där ni kan börja tillställningen med en törstsläckande välkomstdrink. Skulle det vara så att det regnar går ni bara direkt in i den mysiga entrén. Du hittar passande nog lokalen i Kräftriket i Stockholm.

Subtopia
Vill du hyra en lokal som ligger mer i utkanten av Stockholm hittar du Subtopia i Norsborg. Den här festlokalen är mycket uppskattad på grund av den fina och ganska unika inredningen. Till en början användes den här lokalen som ett höloft till en bondgård, men med åren har den gjorts om till en traditionell festlokal för både dop, bröllop och annan fest.

Här kan du även få hjälp att hyra musikanläggning eller projektor, t.ex. om du vill visa film eller hålla föredrag. Du väljer själv om du vill ta med egen mat eller om du vill använda dig av den mat som restaurangen kan hjälpa dig med.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video